Urządzenia i Akcesoria
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
6 portions
Składniki
Pesto
-
extra virgin olive oil110 g
-
nutritional yeast flakes40 g
-
flaked almonds30 g
-
fresh basil leaves20 g
-
lemon freshly squeezed juice only½
-
garlic cloves2
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste
Tofu Ricotta
-
garlic cloves2
-
firm tofu drained, broken in pieces395 g
-
olive oil20 g
-
water20 g
-
lemon freshly squeezed juice only½
-
nutritional yeast flakes2 Tbsp
-
fine sea salt¼ tsp
Mushroom and Spinach Filling
-
olive oil10 g
-
portobello mushrooms, cut in pieceschestnut mushrooms thinly sliced450 g
-
fresh baby spinach250 g
-
fine sea salt1 pinch
Marinara Sauce
-
garlic cloves2
-
onions quartered100 g
-
carrots cut in pieces100 g
-
olive oil10 g
-
dried thyme1 ½ tsp
-
chilli flakes (opcjonalnie)1 pinch
-
caster sugar1 pinch
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
tinned chopped tomatoes800 g
Assembly
-
dried lasagne pasta sheets (see tip)12
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
29.5 g
Kalorie
2336 kJ /
557 kcal
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
58 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45 λεπτ.
Vegan moussaka
1ωρ. 50 λεπτ.
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
50 λεπτ.
Cauliflower and Black Bean Balls
1ωρ. 10 λεπτ.
Seitan Pie
2ωρ. 10 λεπτ.
Chickpea Pancakes
20 λεπτ.
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1ωρ. 10 λεπτ.
Vegan Brownies
2ωρ. 40 λεπτ.
Vegan Lentil Lasagne
2ωρ. 20 λεπτ.
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1ωρ.
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 λεπτ.
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 λεπτ.