Urządzenia i Akcesoria
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
6 portions
Składniki
Pesto
-
extra virgin olive oil110 g
-
nutritional yeast flakes40 g
-
flaked almonds30 g
-
fresh basil leaves20 g
-
lemon freshly squeezed juice only½
-
garlic cloves2
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste
Tofu Ricotta
-
garlic cloves2
-
firm tofu drained, broken in pieces395 g
-
olive oil20 g
-
water20 g
-
lemon freshly squeezed juice only½
-
nutritional yeast flakes2 Tbsp
-
fine sea salt¼ tsp
Mushroom and Spinach Filling
-
olive oil10 g
-
portobello mushrooms, cut in pieceschestnut mushrooms thinly sliced450 g
-
fresh baby spinach250 g
-
fine sea salt1 pinch
Marinara Sauce
-
garlic cloves2
-
onions quartered100 g
-
carrots cut in pieces100 g
-
olive oil10 g
-
dried thyme1 ½ tsp
-
chilli flakes (opcjonalnie)1 pinch
-
caster sugar1 pinch
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
tinned chopped tomatoes800 g
Assembly
-
dried lasagne pasta sheets (see tip)12
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
29.5 g
Kalorie
2336 kJ /
557 kcal
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
58 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Mushroom Wellington, Mushroom Gravy, Crispy New Potatoes and Maple-glazed Carrots
3 godz. 20 min
Crispy Korean Tofu
1 godz. 20 min
Vegan moussaka
1 godz. 50 min
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
50 min
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15 min
Vegan Bean Burgers
1 godz. 20 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 godz. 10 min
Vegan Brownies
2 godz. 40 min