Petits pains au lait au caramel

Petits pains au lait au caramel

4.1 18 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz.
12 pièces

Składniki

  • 175 g de lait
  • 100 g de beurre coupé en petits dés
  • 20 g de levure boulangère fraîche
  • 550 g de farine de blé et 30 g pour le plan de travail
  • 80 g de sucre en poudre
  • 1 c. à café rase de sel
  • 2 œufs
  • 1 jaune d'œuf
  • 1 c. à soupe d'eau
  • 150 g de caramel liquide maison (voir recette en "Conseil(s)")

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 357 kcal / 1499 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 52 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...