Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de Pecorino Romano, coupé en morceaux
- 30 g de noisettes
- 40 g d'estragon frais
- 40 g de cerfeuil frais
- 1 gousse d'ail
- 150 g d'huile d'olive extra vierge
- ½ c. à café de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 g
- Kalorie
- 22.9 kJ / 5.5 kcal
- Białko
- 0.1 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 0.6 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tahini maison
15 Min
Raïta pomme-concombre et gambas aux épices
1h 5min
Pesto d'algues nori
20 Min
Beurre aux algues
2 godz. 20 min
Houmous
3 Std. 30 Min
Houmous de haricots blancs et noix de cajou
15 Min
Tahiné maison
25 Min
Houmous
10 Std. 40 Min
Caviar d'aubergine (Moutabel)
55 Min
Menu veggie - Compotée d’aubergines aux câprons et au tofu grillé
55 Min
Pickles de radis roses et noirs
1h 15min
Houmous classique ou à la betterave
10 Min