Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de Pecorino Romano, coupé en morceaux
- 30 g de noisettes
- 40 g d'estragon frais
- 40 g de cerfeuil frais
- 1 gousse d'ail
- 150 g d'huile d'olive extra vierge
- ½ c. à café de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 g
- Kalorie
- 22.9 kJ / 5.5 kcal
- Białko
- 0.1 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 0.6 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarama aux œufs de cabillaud
1h 15 min
Confit d'oignons rouges
4h
Chutney pomme-gingembre et chutney de mangue épicée
1hod. 40min
Houmous de petits pois et petits pains
3 godz. 10 min
Gaspacho asiatique
15 min
Chutney de poires
55min
Sirop de gingembre
1h
Salade de papaye verte
15 min
Salade tiède de légumes, vinaigrette aux herbes
35 min
Cakes miel, gingembre et mandarine
55min
Tahiné maison
25 min
Pesto persil-amande
10min