Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g d'amandes décortiquées
-
100
g de persil plat frais, équeuté
lub 100 g de persil frisé frais, équeuté - 40 g d'huile d'olive
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1431.1 kJ / 346.1 kcal
- Białko
- 6.7 g
- Węglowodany
- 4.4 g
- Tłuszcz
- 34.4 g
- Błonnik
- 5 g
Alternatywne przepisy
Pesto de chou kale, noix et sésame
15min
Pesto de roquette, pistache et safran
15min
Pesto aux fanes de carotte
10min
Fromage, alternative végétale
6 godz. 45 min
Pain feuilleté au pesto de fanes
3u. 30min
Pickles de radis roses et noirs
1h 15 min
Glace aux tiges de fenouil
3h 25min
Gomasio
5min
Tartinade de champignons amande-muscade
20min
Fenouil à l'orientale
15min
Houmous de betterave
13 Std. 35 Min
Branches de céleri vapeur (200-400 g)
30 min