Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g d'amandes décortiquées
-
100
g de persil plat frais, équeuté
lub 100 g de persil frisé frais, équeuté - 40 g d'huile d'olive
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1431.1 kJ / 346.1 kcal
- Białko
- 6.7 g
- Węglowodany
- 4.4 g
- Tłuszcz
- 34.4 g
- Błonnik
- 5 g
Alternatywne przepisy
Pain feuilleté au pesto de fanes
3h 30min
Pesto aux fanes de carotte
10 Min
Storzapretti - boulettes de blette au brocciu
1h 20min
Cake aux orties, pecorino et noisettes
1sa
Tartinade de champignons amande-muscade
20 dk
Pesto de chou kale, noix et sésame
15 Min
Houmous
10ωρ. 40 λεπτ.
Pâte d'ail et d'échalote au gingembre
25 min
Sauce au poivron et piment d'Espelette
25 min
Caviar d'aubergine "express"
20 dk
Caviar d'aubergine aux poivrons
1h 35min
Sauce tomate épicée
25 min