Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de tiges de fenouil
- 500 g de lait
- 6 jaunes d'œufs
- 100 g de sucre en poudre
- Wartości odżywcze
- na 6 portions
- Kalorie
- 5033 kJ / 1204 kcal
- Białko
- 43 g
- Węglowodany
- 132 g
- Tłuszcz
- 56 g
- Błonnik
- 8 g
Alternatywne przepisy
Galettes de betterave
40min
Bruschettas de pleurotes et poivron
30min
Gnocchi aux orties
1h 15min
Filet de truite du Grand Morin au vin d'Argenteuil, velours de cresson de Méréville - Eric Robert
Brak ocen
Smoothie potiron-noisette et graines de chia
12h
Crème aux noix de cajou et aux herbes
8h 15min
Tartinade de champignons amande-muscade
20min
Cakes oignon-ricotta à la sauge
1h
Fromage, alternative végétale
6h 45 min
Glace au fenouil
12h
Pesto persan
10min
Glace pistache et safran
3 Std. 20 Min