Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de tiges de fenouil
- 500 g de lait
- 6 jaunes d'œufs
- 100 g de sucre en poudre
- Wartości odżywcze
- na 6 portions
- Kalorie
- 5033 kJ / 1204 kcal
- Białko
- 43 g
- Węglowodany
- 132 g
- Tłuszcz
- 56 g
- Błonnik
- 8 g
Alternatywne przepisy
Pesto aux fanes de carotte
10 min
Pesto de chou kale, noix et sésame
15min
Cake aux orties, pecorino et noisettes
1h
Zaatar mélange aromatique
5 min
Salade de boulgour au fenouil et à l'orange
35 Min
Risotto de céleri aux coquillages et haddock (Laurent Clément)
1h 15 min
Gnocchi aux orties
1h 15 min
Focaccia aux fanes de navet
3h 15 min
Salade de potiron
10 min
Taboulé de brocoli et chou kale
35 Min
Juillet - Gaspacho et sorbet tomate basilic
2h 30 min
Gelée de sureau
50min