Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 gousse d'ail, pelée et coupée en deux
- ½ piment rouge frais, émincé finement
- 10 brins de coriandre fraîche, effeuillés
- le zeste d'un citron jaune non traité
- 1 pincée de sel
- du poivre moulu
- 180 g de beurre, en petits dés
- Wartości odżywcze
- na 180 g
- Kalorie
- 444 kJ / 108 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 12 g
Alternatywne przepisy
Soupe de poulet au citron vert
35min
Scones à la sauge et au cheddar
30 Min
Chutney canneberge-romarin
40min
Macarons charbon-café
5 godz. 10 min
Pesto d'algues nori
20min
Nage de langouste aux petits légumes et safran
1 Std.
Baozi et soupe chinoise
3h 15min
Pesto coriandre-cerfeuil
15 Min
Gambas aux épices et coriandre
25 Min
Bouillon parfumé au bœuf, à la citronnelle et au gingembre
45min
Houmous
10ωρ. 40 λεπτ.
Seitan à l'orange
1 Std.