
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 75 g d'oignon coupé en quatre
- 500 g de filets de poulet en morceaux
- 15 brins de coriandre fraîche effeuillés
- du sel
- du poivre moulu
- 600 g de céleri-rave en petits cubes
- 350 g de lait écrémé
- 1 bouquet de persil frais effeuillé
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 266 kcal / 1127 kJ
- Białko
- 42 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Węglowodany
- 14 g