Wersje kompatybilne
Filets de rouget sur ruban de courgette et tapenade
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 g d'eau
- 2 courgettes, taillées en tagliatelle
- 3 brins de basilic frais, ciselés
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 9 pincées de sel
- 9 pincées de poivre moulu
- 8 filets de rouget barbet
- 80 g de tapenade noire
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 933.5 kJ / 224 kcal
- Białko
- 22.3 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 13.8 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Papillotes de saumon, couscous et épinards
45 min
Bar, fenouil et riz, vinaigrette aux olives
30min
Papillote de dorade
30min
Cabillaud et fenouil aux graines de nigelle
55min
Magret de canard, épinards et champignons
35min
Papillotes de merlu fenouil, citron, olives
40min
Daurade à l'ail
40min
Papillotes de merlan, quinoa et tapenade
30min
Filets de rouget sauce safranée
45 min
Papillotes de poisson aux légumes et aïoli au yaourt
35min
Pavés de saumon, riz coriandre et citron
30min
Moules marinières
30min