
Urządzenia i Akcesoria
Cocotte de légumes anciens glacés au miel
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
de jus d'orange fraîchement pressé (2-3 oranges)250 g
-
de miel d'oranger50 g
-
de gingembre en poudre1 c. à café rase
-
d'eau500 g
-
de légumes variés anciens (par exemple, 4 topinambours, 8 navets nouveaux, 4 carottes fanes, 4 mini-pâtissons)600 g
-
de thym frais6 brins
-
le zeste d'une orange non traitée, râpé
-
de beurre coupé en morceaux40 g
-
sel
-
poivre moulu
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
231 kcal /
968 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs Thermomix n°8
69 Przepisów
Francja
Francja