Cocotte de légumes anciens glacés au miel

Cocotte de légumes anciens glacés au miel

4.2 38 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • de jus d'orange fraîchement pressé (2-3 oranges)
    250 g
  • de miel d'oranger
    50 g
    50 g de miel, de lavande
  • de gingembre en poudre
    1 c. à café rase
  • d'eau
    500 g
  • de légumes variés anciens (par exemple, 4 topinambours, 8 navets nouveaux, 4 carottes fanes, 4 mini-pâtissons)
    600 g
  • de thym frais
    6 brins
    ½ c. à café de thym déshydraté
  • le zeste d'une orange non traitée, râpé
  • de beurre coupé en morceaux
    40 g
  • sel
  • poivre moulu

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 231 kcal / 968 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 32 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...