Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de feta, coupée en morceaux
- 30 g de pignons de pin
- 1 gousse d'ail
- 100 g d'épinards frais
- 100 g d'huile d'olive extra vierge
- ½ c. à café de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 g
- Kalorie
- 17.5 kJ / 4.2 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 0.4 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pesto aux fanes de carotte
10 min
Houmous classique ou à la betterave
10 min
Boulettes lentilles-champignons, purée de chou-fleur, sauce à la moutarde
1h 40min
Hummus (TM5/TM6 Metric)
10 min
Salade de soba, brocoli, mangue, cajous et tofu
25min
Boulettes de patate douce, sauce au sésame
1 godz. 10 min
Houmous de betterave
13 godz. 35 min
Pesto de chou kale, noix et sésame
15 min
Pesto de roquette, pistache et safran
15 min
Curry d'épinards à la feta
35min
Pain feuilleté au pesto de fanes
3 godz. 30 min
Galettes de brocoli avec salsa de radis
1sa 15 dk