Soupe de panais aux oignons caramélisés

Soupe de panais aux oignons caramélisés

4.7 41 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • 90 g d'oignon émincé
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 1 c. à soupe rase de sucre en poudre
  • 800 g de panais en morceaux
  • 1000 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de poule
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 50 g de cerneaux de noix concassés
  • 150 g de fromage à pâte persillée (bleu) émietté

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 476 kcal / 1977 kJ
Białko 14 g
Tłuszcz 33 g
Węglowodany 27 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...