Wersje kompatybilne
Pesto tomates séchées, noix de cajou et parmesan
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de parmesan, coupé en morceaux
- 60 g de noix de cajou grillées, non salées
- 1 gousse d'ail
- 150 g de tomates séchées à l'huile
- 100 g d'huile d'olive extra vierge
- ½ c. à café de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 g
- Kalorie
- 16.3 kJ / 3.9 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 0.1 g
- Tłuszcz
- 0.4 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tapenade de tomates
5 min
Tzatziki
3hod. 5min
Pesto d'olive, chèvre et thym
15 Min
Dip artichaut-mascarpone
15 Min
Pesto poivron rouge, noisettes et chèvre
15 Min
Dip aux noix
15 Min
Pesto classique au basilic
10 min
Tartinade à l'italienne de haricots blancs
10 min
Pesto au basilic
10 min
Sablés parmesan, olives et romarin
1 godz.
Tartinade de tomates séchées
10 min
Dip de feta et de poivron (ktipiti grec)
20min