
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de carottes pelées et coupées en rondelles
- 1 gousse d'ail
- 700 g d'eau
- sel
- 1 c. à soupe de cerfeuil frais haché
- 2 c. à soupe de persil frais haché
- 1 c. à soupe de coriandre fraîche hachée
- poivre moulu
- 12 petits filets de sole ou 8 gros
- 40 g de beurre détaillé en dés
- 25 g d'huile d'olive
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 285 kcal / 1193 kJ
- Białko
- 23 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Węglowodany
- 11 g