Filet mignon en croûte

Filet mignon en croûte

4.6 172 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions

Składniki

  • 500 g de filet mignon de porc
  • ½ c. à café de sel
  • poivre moulu
  • 150 g de farine
  • 75 g de beurre mou, coupé en dés
  • 50 g d'eau froide
  • 2 c. à soupe de feuilles de thym frais
  • farine pour le plan de travail
  • 120 g d'oignon rouge (1),coupé en 4
  • 5 tranches de lard fumé (70 g)
  • 60 g de fromage de chèvre en bûche coupé en tranches
  • 1 jaune d'œuf
  • 1 branche de romarin frais

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 611 kcal / 2555 kJ
Białko 44 g
Tłuszcz 34 g
Węglowodany 31 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...