Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'oignon rouge, coupé en deux
- 250 g d'eau
- 500 g d'haricots verts extra-fins
- 600 g de filet mignon de porc
- 100 g de confit d'oignons
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café de thym frais
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1141.5 kJ / 272.2 kcal
- Białko
- 34.8 g
- Węglowodany
- 19.8 g
- Tłuszcz
- 5.2 g
- Błonnik
- 5.2 g
Alternatywne przepisy
Poulet aux courgettes, au citron et au miel
30 dk
Poulet à la crème et à la moutarde
45 Min
Papillotes de poulet au chorizo et céleri-rave
55 dk
Sauté de porc au curry
1sa
Filet mignon de porc à la moutarde, aux pommes de terre et au brocoli
30 dk
Filet mignon aux herbes, mousseline de carottes
1sa
Filet mignon Douanier Rousseau
50 dk
Blancs de volaille à la moutarde
45 Min
Sauté de veau au chorizo
1sa
Filet mignon au cidre
35 Min
Filet mignon de porc à la moutarde et pommes de terre
30 dk
Sauté de porc au cidre
1sa