Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice

Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice

4.2 546 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • cauliflower cut in florets (3 cm), stalks removed
    450 g
  • olive oil
    20 g
  • onions quartered (1 onion)
    120 - 150 g
  • garlic cloves to taste
    2 - 3
  • red chilli (opcjonalnie) or to taste, halved, deseeded if desired
    1
    ¼ tsp chilli powder, or to taste
  • cumin seeds
    2 tsp
  • curry powder
    3 tsp
  • sweet potatoes peeled, diced (3 cm)
    600 g
  • tomato purée
    60 g
  • water
    500 g
  • vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
    1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • fresh spinach leaves
    200 g
  • fine sea salt or to taste
    ½ tsp
  • ground black pepper or to taste
    1 pinch

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 244.1 kcal / 1021.2 kJ
Białko 7.2 g
Tłuszcz 6.2 g
Węglowodany 44 g
Błonnik 9.9 g
Tłuszcz nasycony 0.9 g
Sód 428.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...