Urządzenia i Akcesoria
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
cauliflower cut in florets (3 cm), stalks removed450 g
-
olive oil20 g
-
onions quartered (1 onion)120 - 150 g
-
garlic cloves to taste2 - 3
-
¼ tsp chilli powder, or to tastered chilli (opcjonalnie) or to taste, halved, deseeded if desired1
-
cumin seeds2 tsp
-
curry powder3 tsp
-
sweet potatoes peeled, diced (3 cm)600 g
-
tomato purée60 g
-
water500 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fresh spinach leaves200 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
428.7 mg
Białko
7.2 g
Kalorie
1021.2 kJ /
244.1 kcal
Tłuszcz
6.2 g
Błonnik
9.9 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Demo
19 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Everyday Favourites
16 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Flexitarian Favourites
12 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Your Cookidoo® 2025: Veggie Lover
10 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Your First Month Mixing
55 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Może spodoba Ci się również...
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Coconut and Spinach Dahl
50 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Coconut Dhal
20 min
Cape Malay Vegetable Curry
35 min
Vegetarian Chilli
35 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min