Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
TM6 TM5

Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice

4.2 (520 ocen)

Składniki

  • 450 g cauliflower, cut in florets (3 cm), stalks removed
  • 20 g olive oil
  • 120 - 150 g onions, quartered (1 onion)
  • 2 - 3 garlic cloves, to taste
  • 1 red chilli, or to taste, halved, deseeded if desired
    lub ¼ tsp chilli powder, or to taste
  • 2 tsp cumin seeds
  • 3 tsp curry powder
  • 600 g sweet potatoes, peeled, diced (3 cm)
  • 60 g tomato purée
  • 500 g water
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
    lub 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • 200 g fresh spinach leaves
  • ½ tsp fine sea salt, or to taste
  • 1 pinch ground black pepper, or to taste

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1021.2 kJ / 244.1 kcal
Białko
7.2 g
Węglowodany
44 g
Tłuszcz
6.2 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Błonnik
9.9 g
Sód
428.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy