Urządzenia i Akcesoria
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
dried porcini mushrooms in small pieces30 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)70 g
-
fresh parsley leaves (1 small handful)5 g
-
garlic clove1
-
onions quartered100 g
-
olive oil20 g
-
pancetta smoked, diced (2 cm)150 g
-
button mushrooms sliced150 g
-
risotto rice400 g
-
boiling water plus extra for soaking500 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
unsalted butter diced50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15.8 g
Kalorie
2141 kJ /
511 kcal
Tłuszcz
25 g
Węglowodany
54.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 min
Double Pea and Chorizo Soup
45 min
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30 min
Salmon and Fennel Risotto
25 min
One-pot Moussaka
30 min
Tomato Risotto with Lemon Ricotta Stuffed Chicken Breast
45 min
Pea and Mint Risotto
40 min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1 h 40 min
Sausage and Fennel Orzotto
50 min
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Mushroom Risotto
30 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min