Urządzenia i Akcesoria
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
dried porcini mushrooms in small pieces30 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)70 g
-
fresh parsley leaves (1 small handful)5 g
-
garlic clove1
-
onions quartered100 g
-
olive oil20 g
-
pancetta smoked, diced (2 cm)150 g
-
button mushrooms sliced150 g
-
risotto rice400 g
-
boiling water plus extra for soaking500 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
unsalted butter diced50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15.8 g
Kalorie
2141 kJ /
511 kcal
Tłuszcz
25 g
Węglowodany
54.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35 min
Crab & Prawn Linguine
25 min
Seafood Risotto
40 min
Mushroom Risotto
30 min
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 min
Asparagus Risotto
45 min
Salmon and Fennel Risotto
25 min
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30 min
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25 min
Italian Sausage and Orzo Soup
35 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min