Urządzenia i Akcesoria
Lentil and Bacon Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 8 godz. 55 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
onions quartered110 g
-
celery stalks cut in pieces (3 cm)100 g
-
olive oil30 g
-
smoked bacon (approx. 150 g), diced (1 cm)6 slices
-
red lentils rinsed150 g
-
split peas soaked overnight and rinsed150 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
boiling water800 g
-
1 heaped tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
tomato purée1 Tbsp
-
fine sea salt½ tsp
-
smoked paprika½ tsp
-
ground black pepper plus extra for sprinkling2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
377.6 mg
Białko
16.7 g
Kalorie
1516.8 kJ /
362.5 kcal
Tłuszcz
16.9 g
Błonnik
10.6 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Węglowodany
37.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Irish Potato Soup
35 min
Double Pea and Chorizo Soup
45 min
Creamy tomato soup
30 min
Chicken Étouffée
45 min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12 h 45 min
Beef Goulash Soup
1 h 15 min
Danish Split Pea Soup
1 h
Tuscan Bean Soup
50 min
Chorizo and Butternut Squash Soup
30 min
Cauliflower Cheese Soup
30 min
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30 min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 min