
Urządzenia i Akcesoria
Lentil and Bacon Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 8 godz. 55 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
onions quartered110 g
-
celery stalks cut in pieces (3 cm)100 g
-
olive oil30 g
-
smoked bacon (approx. 150 g), diced (1 cm)6 slices
-
red lentils rinsed150 g
-
split peas soaked overnight and rinsed150 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
boiling water800 g
-
chicken stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
tomato purée1 Tbsp
-
fine sea salt½ tsp
-
smoked paprika½ tsp
-
ground black pepper plus extra for sprinkling2 pinches
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
362.5 kcal /
1516.8 kJ
Białko
16.7 g
Tłuszcz
16.9 g
Węglowodany
37.7 g
Błonnik
10.6 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Sód
377.6 mg