Urządzenia i Akcesoria
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
fresh dill leaves10 g
-
leeks halved lengthways, then sliced (5 mm)450 g
-
water560 g
-
mascarpone180 g
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
new potatoes halved500 g
-
salmon fillets, fresh, skinless (approx. 150 g each)4
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
760.3 mg
Białko
37.6 g
Kalorie
2645.6 kJ /
632.3 kcal
Tłuszcz
36 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
13.4 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35min
Steamed Smoked Haddock with New Potatoes and Spinach
45min
Tomato and Haddock Rice
50min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Creamed Cod
45min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55min
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45min
Prawn Saganaki
35min
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1h 30min