Pasta with Vegetable Ragout

Pasta with Vegetable Ragout

4.5 293 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

Ragout
  • olive oil
    30 g
  • garlic clove
    1
  • onions sliced
    50 g
  • celery cut in pieces (2 cm)
    50 g
  • carrots cut in pieces (2 cm)
    50 g
  • courgette cut in pieces (2 cm)
    50 g
  • tomato sauce
    400 g
    tomato passata
  • water
    100 g
  • fine sea salt
    1 tsp
  • fresh basil leaves plus extra for garnishing
    5
Pasta
  • water
    1000 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • dried pasta (e.g. penne)
    320 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 407 kcal / 1713 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 63 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 749 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...