Urządzenia i Akcesoria
Pasta with Vegetable Ragout
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Ragout
-
olive oil30 g
-
garlic clove1
-
onions sliced50 g
-
celery cut in pieces (2 cm)50 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)50 g
-
courgette cut in pieces (2 cm)50 g
-
tomato passatatomato sauce400 g
-
water100 g
-
fine sea salt1 tsp
-
fresh basil leaves plus extra for garnishing5
Pasta
-
water1000 g
-
fine sea salt½ tsp
-
dried pasta (e.g. penne)320 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
749 mg
Białko
12 g
Kalorie
1713 kJ /
407 kcal
Tłuszcz
10 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
63 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45 min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30 min
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
45 min
Lasagne with Vegetable Ragu
1 godz. 10 min
Pasta with Hearty Vegetable Sauce
30 min
Vegetable pasta sauce
40 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25 min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min