
Urządzenia i Akcesoria
Śledzie po japońsku
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
6 porcji
Składniki
-
wody400 g
-
jajka3
-
zielonego groszku, mrożonego uprzednio rozmrożonego120 g
-
czerwonej cebuli przekrojonej na pół80 g
-
jabłka, kwaśnego bez gniazd nasiennych, pokrojonego na kawałki150 g
-
ogórków kiszonych pokrojonych na kawałki130 g
-
majonezu plus dodatkowa ilość do dekoracji100 g
-
sól do smaku
-
pieprz czarny, świeżo mielony do smaku
-
filety ze śledzi, solone, a’la Matjas w oleju, odsączone, przekrojone wzdłuż na pół3
-
koperek, świeży tylko liście, do dekoracji
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
214.8 kcal /
899.5 kJ
Białko
7.7 g
Tłuszcz
17.8 g
Węglowodany
8.7 g
Błonnik
2.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ŚLEDZIE
12 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Jajka faszerowane łososiem
45 Min
Jajka faszerowane pastą z sardynek
40 Min
Warstwowa sałatka śledziowa z groszkiem i papryką
3 Std. 30 Min
Korzenny śledź z jabłkiem
2 Std. 30 Min
Karp w migdałowej panierce
1 Std. 40 Min
Śledzie w kożuchu
1 Std.
Rolada z karkówki z grzybami
2 Std. 35 Min
Śledzie w sosie makowym
1 Std. 30 Min
Śledzie po wiejsku
25 Std. 10 Min
Śledzie po kaszubsku
13 Std. 45 Min
Śledzie po wileńsku
13 Std. 45 Min
Śledzie w zalewie paprykowej
2 Std. 45 Min