Gotowanie i farbowanie jajek na brązowo (łupinami cebuli)

Gotowanie i farbowanie jajek na brązowo (łupinami cebuli)

4.3 75 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
6 sztuk

Składniki

Gotowanie i farbowanie jajek na brązowo (łupinami cebuli)
  • 30 g łupin cebuli zwyczajnej lub czerwonej, pokrojonych na kawałki
  • 4 - 6 jajek o jasnych skorupkach, dokładnie umytych
  • 1550 - 1600 g wody

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 sztukę

Sód 21 mg
Białko 5 g
Kalorie 253 kJ / 60 kcal
Tłuszcz 4 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 1.3 g
Węglowodany 0.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...