Gnocchi alla romana con sugo di salsiccia

Gnocchi alla romana con sugo di salsiccia

4.6 58 ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
6 porzioni

Składniki

Gnocchi
  • di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
    60 g
  • di latte intero
    1000 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di burro + q.b.
    20 g
  • di semolino di grano
    250 g
  • tuorli
    2
Condimento
  • di cipolla a pezzi
    80 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di salsiccia fresca di maiale, spellata e sgranata
    250 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di vino bianco secco
    50 g
  • di concentrato di pomodoro
    1 cucchiaio
  • di latte intero
    150 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 565 kcal / 2364 kJ
Białko 22.3 g
Tłuszcz 33.6 g
Węglowodany 43.5 g
Błonnik 1.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...