Coda alla vaccinara

Coda alla vaccinara

4.7 23 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
4 porzioni

Składniki

  • coda di bue (circa 1000 g)
    1
  • cipolla a pezzi
    1
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di lardo a tocchetti
    50 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di sale
    3 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di vino bianco secco
    200 g
  • di polpa di pomodoro a pezzi
    900 g
  • di acqua
    650 g
  • gambi di sedano a pezzi
    6
  • di pinoli (opcjonalnie)
    20 g
  • di uvetta sultanina (opcjonalnie) ammollata in acqua tiepida e strizzata
    30 g
  • di cacao amaro in polvere (opcjonalnie)
    1 cucchiaio

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 513 kcal / 2146 kJ
Białko 55.3 g
Tłuszcz 29 g
Węglowodany 7.8 g
Błonnik 2.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...