Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)

Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)

4.7 87 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 porzioni

Składniki

  • di cimette di cavolfiore
    300 g
  • di stoccafisso ammolato in acqua e dissalato, a pezzi
    600 g
  • di cipolla rossa di Tropea a pezzi
    150 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di pomodori pelati
    700 g
  • di uvetta sultanina ammollata in acqua tiepida e ben strizzata
    30 g
  • di olive nere denocciolate
    100 g
  • di pinoli
    20 g
  • di capperi sotto sale dissalati
    20 g
  • di peperoncino secco frantumato
    1 pizzico
  • di sale
    ½ cucchiaino

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 260 kcal / 1088 kJ
Białko 26.4 g
Tłuszcz 12.6 g
Węglowodany 10.2 g
Błonnik 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...