Fagioli alla contadina

Fagioli alla contadina

4.8 30 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • di cipolle a metà
    150 g
  • spicchi di aglio
    2
  • peperoncino piccante fresco piccolo, privato dei semi
    1
  • di olio di oliva
    30 g
  • di salsiccia fresca a pezzetti (1 cm)
    100 g
  • di salsiccia piccante a fettine (5 mm)
    100 g
  • di pancetta affumicata a cubetti
    100 g
  • di verza a listarelle molto sottili (1 mm)
    200 g
  • di paprika piccante
    ½ cucchiaino
  • di acqua
    150 g
  • dado per brodo di carne (dose per 0,5 l)
    ½
    ½ cucchiaino di dado per brodo di carne
  • di fagioli borlotti lessi, sgocciolati (peso sgocciolato)
    540 g
  • di farina di manioca
    100 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 550 kcal / 2300 kJ
Białko 28 g
Tłuszcz 28 g
Węglowodany 45 g
Błonnik 15.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...