Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 200 g di riso basmati
- 20 g di capperi sott'aceto
- 2 filetti di acciuga sott'olio
- 10 foglie di basilico fresco, lavate e asciugate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di maionese
- 200 g di prosciutto cotto, taglio normale (almeno 6 fette)
- 50 g di insalata valeriana, lavata e asciugata
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1607 kJ / 384 kcal
- Białko
- 10.8 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 26.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Scaloppine alla pizzaiola
25 min
Frittata autunnale
1 Std. 15 Min
Frittata gusto pizza
50 Min
Pollo, formaggio e prosciutto
30 Min
Gratin di patate
50 Min
Girelle alle erbe con bresaola
8 godz.
Pomodori ripieni di ricotta e feta
50 Min
Pomodori ripieni al tonno
40 Min
Uova ripiene
40 Min
Insalata capricciosa di carne
15 min
Insalata di pollo in vasetto con verdure
45 Min
Girelle al gorgonzola e mortadella
8 godz.