Quadrucci seppie e piselli
TM5 TM6

Quadrucci seppie e piselli

4.7 (26 ocen)

Składniki

Quadrucci

  • 100 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 1 uovo

Sugo di seppie e piselli

  • 1 spicchio di aglio
  • 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 500 g di seppie pulite, a listarelle
  • 70 g di pisellini surgelati
  • 80 g di concentrato di pomodoro
  • 850 g di acqua
  • ½ cucchiaino di sale

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1390 kJ / 332 kcal
Białko
24.2 g
Węglowodany
28.5 g
Tłuszcz
13.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy