Risotto al salmone affumicato

Risotto al salmone affumicato

4.3 236 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 1 spicchio di aglio
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 300 g di riso super fino (cottura 15 minuti)
  • 150 g di salmone affumicato a pezzi piccoli (1 cm)
  • 50 g di vino bianco
  • 700 g di acqua calda
  • 1 cucchiaino di sale + q.b.
    1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale, fatto in casa

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 411 kcal / 1720 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 60 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...