
Urządzenia i Akcesoria
Polpetti affogati
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
3 porzioni
Składniki
-
di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate1 mazzetto
-
di olio extravergine di oliva40 g
-
spicchio di aglio1
-
peperoncino piccante fresco o secco1
-
di polpetti piccoli puliti720 g
-
di vino bianco secco50 g
-
di polpa di pomodoro a pezzi in scatola250 g
-
di sale + q.b.½ cucchiaino
-
di pepe nero macinato fresco1 pizzico
-
di capperi sotto sale (opcjonalnie) sciacquati e dissalati15 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
215 kcal /
899 kJ
Białko
20 g
Tłuszcz
11.9 g
Węglowodany
4.9 g
Błonnik
1.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Le mie ricette
198 Przepisów
Włochy
Włochy