Urządzenia i Akcesoria
Pork Cheek and Cherry Stew with Roast Potatoes and Tenderstem Broccoli
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
water500 g
-
potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward), peeled, cut in pieces (approx. 5 cm)800 g
-
garlic cloves8
-
olive oil50 g
-
salt3 tsp
-
ground black pepper6 pinches
-
onions quartered100 g
-
carrot cut in pieces (2 cm)100 g
-
celery cut in pieces (2 cm)100 g
-
plain flour5 Tbsp
-
pork cheeks (approx. 90 g each)8
-
olive oil2 ½ Tbsp
-
tinned pitted black cherries, in syrup drained, reserving syrup (1 x 425 g tin or 1 x 370 g jar)220 - 250 g
-
sour cherry jam25 g
-
beer, fruit beer of choice (see tip)cherry beer330 g
-
dried bay leaf1
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
balsamic vinegar20 g
-
tenderstem broccoli350 g
-
cornflour mixed with 2 Tbsp water2 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1949 mg
Białko
57 g
Kalorie
4366 kJ /
1044 kcal
Tłuszcz
51 g
Błonnik
11 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Węglowodany
82 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bibimbap Burrito
45 min
Slow-cooked BBQ Pork Ribs
4 godz. 25 min
Polenta with Rich Meat Ragu
1 godz. 10 min
Veal Pilaf
1 godz. 25 min
Spaghetti Carbonara (TM6 & TM5)
40 min
Quick Gyros with Tzatziki
15 min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1 godz. 15 min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 min
Sautéed Pork with Cider
55 min
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1 godz. 20 min
Smoky Pork and Beans
3 godz.
Curry Noodles with Pork
45 min