Urządzenia i Akcesoria
Creamed Cod
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
onions quartered200 g
-
olive oil70 g
-
potatoes sliced (5 mm)600 g
-
water100 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
cod fillets skinless, boneless, cut in pieces (3 cm)500 - 600 g
-
black olives90 g
-
milk400 g
-
unsalted butter diced65 g
-
plain flour60 g
-
fish stock cube (for 0.5 l)1
-
ground nutmeg or to taste2 pinches
-
double cream200 g
-
breadcrumbs100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
23.4 g
Kalorie
2591 kJ /
619 kcal
Tłuszcz
40.8 g
Węglowodany
39.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 godz. 45 min
Tuna and Spring Onion Quiche
2 godz.
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1 godz. 10 min
Sausage Meatballs with Butternut Squash & Potatoes
1 godz. 10 min
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45 min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 godz. 25 min
Tomato and Basil Chicken Stew
35 min
Salmon and Potato Bake with Dill
1 godz. 15 min