Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g onions, quartered
- 70 g olive oil
- 600 g potatoes, sliced (5 mm)
- 100 g water
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 500 - 600 g cod fillets, skinless, boneless, cut in pieces (3 cm)
- 90 g black olives
- 400 g milk
- 65 g unsalted butter, diced
- 60 g plain flour
- 1 fish stock cube (for 0.5 l)
- 2 pinches ground nutmeg, or to taste
- 200 g double cream
- 100 g breadcrumbs
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2591 kJ / 619 kcal
- Białko
- 23.4 g
- Węglowodany
- 39.7 g
- Tłuszcz
- 40.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15 min
Tomato and Haddock Rice
50min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50min
Pork with Spinach Lentils
20min
Salmon and Courgette en Croute
1 Std.
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1 Std.
Salmon and Potato Bake with Dill
1h 15min
Salmon Farfalle with Pesto
45min