Urządzenia i Akcesoria
Creamed Cod
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
onions quartered200 g
-
olive oil70 g
-
potatoes sliced (5 mm)600 g
-
water100 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
cod fillets skinless, boneless, cut in pieces (3 cm)500 - 600 g
-
black olives90 g
-
milk400 g
-
unsalted butter diced65 g
-
plain flour60 g
-
fish stock cube (for 0.5 l)1
-
ground nutmeg or to taste2 pinches
-
double cream200 g
-
breadcrumbs100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
23.4 g
Kalorie
2591 kJ /
619 kcal
Tłuszcz
40.8 g
Węglowodany
39.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 min
Salmon and Potato Bake with Dill
1 godz. 15 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Tomato and Haddock Rice
50 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 min
Salmon Farfalle with Pesto
45 min
Orzo with Salmon and Spinach
40 min