Urządzenia i Akcesoria
Chicken in Huitlacoche Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
chicken thighs, skinless bone in4
-
ground black pepper to taste
-
garlic clove1
-
500 g fresh portobello mushrooms, slicedhuitlacoche (see tip)500 g
-
tomatoes cut in pieces160 g
-
onions quartered75 g
-
olive oil40 g
-
fresh green chillies10 g
-
white wine100 g
-
water500 g
-
sugar½ tsp
-
fine sea salt plus extra to taste2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
46 g
Kalorie
1747 kJ /
416 kcal
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Garam Masala
50 min
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45 min
Chicken and Mushroom Balti
50 min
Caribbean stew and Steamed rice cups
9 godz. 15 min
Chicken Mushroom Fajitas (TM5)
1 godz.
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40 min
Pork Vindaloo
4 godz.
Honey Lime Chicken with Mango Chutney
1 godz. 15 min
Coulibiac
2 godz. 15 min
Caribbean Stew and Steamed Rice
9 godz. 15 min
Smoky Pork and Beans
3 godz.
Beef in Stout
1 godz. 40 min