Urządzenia i Akcesoria
Chicken in Huitlacoche Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
chicken thighs, skinless bone in4
-
ground black pepper to taste
-
garlic clove1
-
500 g fresh portobello mushrooms, slicedhuitlacoche (see tip)500 g
-
tomatoes cut in pieces160 g
-
onions quartered75 g
-
olive oil40 g
-
fresh green chillies10 g
-
white wine100 g
-
water500 g
-
sugar½ tsp
-
fine sea salt plus extra to taste2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
46 g
Kalorie
1747 kJ /
416 kcal
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1 godz. 10 min
Chicken Mushroom Fajitas (TM5)
1 godz.
Sweet and Sour Slow Cooked Pork Ribs
2 godz. 25 min
Italian Crusted Lamb
5 godz.
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken
45 min
Chicken Involtini with Sun-Dried Tomato Pesto
50 min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2 godz.
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 min
Chicken Skewers with Cumin Rice and Warm Vegetable Salad
2 godz.
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min
Mardi Gras Meatballs
1 godz. 5 min
Pork Chops with Orange
2 godz. 25 min