Urządzenia i Akcesoria
Soy-glazed Chicken with Pak Choi
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 13 godz.
8 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, sliced in rounds (2 mm)10 g
-
brown sugar80 g
-
dark soy sauce200 g
-
vegetable oil20 g
-
chicken thighs, boneless skin on8
-
water300 g
-
500 g broccoli floretspak choi500 g
-
spring onions thinly sliced, for garnishing2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1585.4 mg
Białko
35 g
Kalorie
2139 kJ /
511.3 kcal
Tłuszcz
34.9 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
8.9 g
Węglowodany
13.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Miso Carbonara Udon
25 min
Sticky Sesame Chicken
40 min
Sticky Chilli Beef
55 min
Chinese Pork with Vegetables
1 godz. 20 min
Jerk Chicken with Sweet Potato Mash and Vegetables
3 godz. 5 min
Korean Fried Chicken
3 godz. 10 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)
35 min
Curry Noodles with Pork
45 min
Chicken Tikka Flatbreads
45 min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 min
Chicken Katsu Curry with Rice
1 godz. 40 min
Thai Peanut Chicken with Coconut Rice
1 godz.