
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 garlic cloves
- 10 g fresh root ginger peeled, sliced in rounds (2 mm)
- 80 g brown sugar
- 200 g dark soy sauce
- 20 g vegetable oil
- 8 chicken thighs, boneless skin on
- 300 g water
-
500
g pak choi
lub 500 g broccoli florets - 2 spring onions thinly sliced, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 511.3 kcal / 2139 kJ
- Białko
- 35 g
- Tłuszcz
- 34.9 g
- Węglowodany
- 13.6 g
- Błonnik
- 1 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.9 g
- Sód
- 1585.4 mg