Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 garlic cloves
- 10 g fresh root ginger, peeled, sliced in rounds (2 mm)
- 80 g brown sugar
- 200 g dark soy sauce
- 20 g vegetable oil
- 8 chicken thighs, boneless, skin on
- 300 g water
-
500
g pak choi
lub 500 g broccoli florets - 2 spring onions, thinly sliced, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2139 kJ / 511.3 kcal
- Białko
- 35 g
- Węglowodany
- 13.6 g
- Tłuszcz
- 34.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.9 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 1585.4 mg
Alternatywne przepisy
Huli Huli Chicken with Macaroni Salad
1h 20min
Sticky Sesame Chicken
40min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30min
Seared Steak Rocket Salad
35min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5min
Sticky Chilli Beef
55min
Chinese Pork with Vegetables
1h 20min
Korean Fried Chicken
3h 10min
Chicken Katsu Curry with Rice
1h 40min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30min
Thai Peanut Chicken with Coconut Rice
1h
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1h 20min