Urządzenia i Akcesoria
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2-3 mm)15 g
-
garlic cloves2
-
fresh red chilli (opcjonalnie) deseeded½ - 1
-
700 g chicken breasts, skin onduck breasts, skin on700 g
-
Chinese five spice powder shop-bought or homemade (see tip), to taste2 - 3 Tbsp
-
salt2 pinches
-
water1200 g
-
2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each)vegetable stock paste, homemade2 tsp
-
soy sauce40 g
-
white long grain rice200 g
-
200 g Chinese cabbage, cut in piecespak choi cut in pieces200 g
-
broccoli florets cut in pieces (2 cm)100 g
-
toasted sesame oil2 tsp
-
button mushrooms sliced250 g
-
soy sauce (approx. 2-3 Tbsp)40 g
-
honey (approx. 3-4 Tbsp)80 g
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
42 g
Kalorie
2512 kJ /
600 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
6.5 g
Węglowodany
60 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chinese Pork with Vegetables
1 godz. 20 min
Sticky Apple Pork Ribs
2 godz. 30 min
Steamed Garlic Prawns
30 min
Korean Fried Chicken
3 godz. 10 min
Vietnamese Meatballs with Chilli Sauce
25 min
Prawn And Chicken Laksa
40 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55 min
Soy-glazed Chicken with Pak Choi
13 godz.
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1 godz. 15 min
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1 godz. 20 min
Prawn Saganaki
35 min