Wersje kompatybilne
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2-3 mm)
- 2 garlic cloves
- ½ - 1 fresh red chilli, deseeded (opcjonalnie)
-
700
g duck breasts, skin on
lub 700 g chicken breasts,skin on - 2 - 3 Tbsp Chinese five spice powder, shop-bought or homemade (see tip), to taste
- 2 pinches salt
- 1200 g water
-
2
tsp vegetable stock paste, homemade
lub 2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each) - 40 g soy sauce
- 200 g white long grain rice
-
200
g pak choi, cut in pieces
lub 200 g Chinese cabbage, cut in pieces - 100 g broccoli florets, cut in pieces (2 cm)
- 2 tsp toasted sesame oil
- 250 g button mushrooms, sliced
- 40 g soy sauce (approx. 2-3 Tbsp)
- 80 g honey (approx. 3-4 Tbsp)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2512 kJ / 600 kcal
- Białko
- 42 g
- Węglowodany
- 60 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 6.5 g
Alternatywne przepisy
Asian Steamed Side of Salmon
1 godz. 45 min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30min
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20min
Soy-glazed Chicken with Pak Choi
13h
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1h 20min
Monkfish and prawn soup
1h
Spiced Garlic Prawns and Squid
20min
Steak au Poivre
20min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1h 15min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min