
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g pork tenderloin cut in strips (2 cm x 4 cm)
- 20 g soy sauce
- 30 g virgin sesame oil
- 2 garlic cloves thinly sliced
- 2 spring onions
- 40 g roasted peanuts, salted
- 10 g fresh coriander leaves
- 100 g onions halved then sliced (5 mm)
- 200 g carrots sliced (5 mm)
- 1 yellow pepper (approx. 180 g), cut in pieces (2 cm)
- 400 g coconut milk
- 100 g water
- 1 - 2 tsp yellow curry paste to taste
-
1
tsp fish sauce
lub 1 tsp fine sea salt - ½ tsp ground black pepper
- 250 g broccoli florets
- 120 g thick wheat noodles (e.g. instant noodles, broken into shorter pieces)
- 1 tsp cornflour
- 1 - 2 Tbsp water
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 456 kcal / 1915 kJ
- Białko
- 28 g
- Tłuszcz
- 36 g
- Węglowodany
- 37 g
- Błonnik
- 8 g
Alternatywne przepisy
Sticky Sesame Chicken
40 min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 godz. 10 min
Chinese Pork with Vegetables
1 godz. 20 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Huli Huli Chicken with Macaroni Salad
1 godz. 20 min
Sticky Chilli Beef
55 min
Soy-glazed Chicken with Pak Choi
13 godz.
Chicken and Chorizo Hotpot
45 min
Thai Peanut Chicken with Coconut Rice
1 godz.
Chicken Katsu Curry with Rice
1 godz. 40 min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 min