Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g pork tenderloin, cut in strips (2 cm x 4 cm)
- 20 g soy sauce
- 30 g virgin sesame oil
- 2 garlic cloves, thinly sliced
- 2 spring onions
- 40 g roasted peanuts, salted
- 10 g fresh coriander leaves
- 100 g onions, halved then sliced (5 mm)
- 200 g carrots, sliced (5 mm)
- 1 yellow pepper (approx. 180 g), cut in pieces (2 cm)
- 400 g coconut milk
- 100 g water
- 1 - 2 tsp yellow curry paste, to taste
-
1
tsp fish sauce
lub 1 tsp fine sea salt - ½ tsp ground black pepper
- 250 g broccoli florets
- 120 g thick wheat noodles (e.g. instant noodles, broken into shorter pieces)
- 1 tsp cornflour
- 1 - 2 Tbsp water
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1915 kJ / 456 kcal
- Białko
- 28 g
- Węglowodany
- 37 g
- Tłuszcz
- 36 g
- Błonnik
- 8 g
Alternatywne przepisy
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 godz. 10 min
Sticky Chilli Beef
55 min
Huli Huli Chicken with Macaroni Salad
1h 20min
Sticky Sesame Chicken
40min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30min
Chinese Pork with Vegetables
1h 20min
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1h 20min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35min
Chicken Katsu Curry with Rice
1 godz. 40 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Thai Peanut Chicken with Coconut Rice
1 godz.
Meatballs and Chilli Cheese Potatoes
1 godz.