Urządzenia i Akcesoria
Smoky Pork and Beans
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz.
6 portions
Składniki
-
vegetable oil2 Tbsp
-
pork shoulder, boneless diced (3 cm)500 g
-
onions quartered80 g
-
green peppers quartered120 g
-
garlic cloves2
-
smoked paprika1 Tbsp
-
chilli powder½ tsp
-
tomato purée1 Tbsp
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water300 g
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
tinned mixed beans rinsed, drained (2 x 400 g tins)480 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
279 mg
Białko
23 g
Kalorie
1464 kJ /
351 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sautéed Pork with Cider
55min
Chicken and Chorizo Hotpot
45min
Beef Goulash
2h 45min
Chicken Étouffée
45min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15min
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1h
Beef in Stout
1h 40min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1h 15min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1h 10min
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1h
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)
35min
Sausage and Bacon Casserole
50min