
Urządzenia i Akcesoria
Smoky Pork and Beans
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz.
6 portions
Składniki
-
vegetable oil2 Tbsp
-
pork shoulder, boneless diced (3 cm)500 g
-
onions quartered80 g
-
green peppers quartered120 g
-
garlic cloves2
-
smoked paprika1 Tbsp
-
chilli powder½ tsp
-
tomato purée1 Tbsp
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water300 g
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
tinned mixed beans rinsed, drained (2 x 400 g tins)480 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
351 kcal /
1464 kJ
Białko
23 g
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
19 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Sód
279 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Chinese Pork with Vegetables
1 godz. 20 min
Chicken Étouffée
45 min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min
Creamy Mustard Chicken Stew
40 min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 min
Curry Noodles with Pork
45 min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 godz. 25 min
Sautéed Pork with Cider
55 min
Chicken and Chorizo Hotpot
45 min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1 godz. 15 min
Cottage Pie with Colcannon Mash
1 godz. 50 min
Sausage and Bacon Casserole
50 min