Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Marinated Beef
- 550 - 600 g sirloin steak, thinly sliced (1 cm) against the grain (see tip)
- 100 g carrots, thinly sliced (5 mm) or julienned
- 50 g onions, thinly sliced (5 mm)
- 40 g spring onions, cut in 3 cm pieces then halved lengthways
- 8 garlic cloves
- 1 kiwi fruit, peeled, quartered
- 35 g soft brown sugar
- 60 g dark soy sauce
- 30 g sesame oil
- 2 pinches ground black pepper
Rice and Assembly
- 1000 g water
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 300 g white long grain rice
- sesame seeds, for garnishing
- 2 spring onions, thinly sliced (5 mm), for garnishing
- kimchi, for serving
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2654 kJ / 630 kcal
- Białko
- 41 g
- Węglowodany
- 74 g
- Tłuszcz
- 18 g
Alternatywne przepisy
Korean Beef Sauté
1 Std. 25 Min
Huli Huli Chicken with Macaroni Salad
1h 20min
Chinese Pork with Vegetables
1h 20min
Korean Fried Chicken
3h 10 min.
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1 Std. 25 Min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35min
Chicken Katsu Curry with Rice
1 Std. 40 Min
Grilled Pork Skewers with Turmeric
7h 10min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 godz. 45 min
Ayam Madu Berempah (Honey Spiced Chicken)
30min
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2 Std. 25 Min
Curry Noodles with Pork
45min