
Urządzenia i Akcesoria
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions
Składniki
Marinated Beef
-
sirloin steak thinly sliced (1 cm) against the grain (see tip)550 - 600 g
-
carrots thinly sliced (5 mm) or julienned100 g
-
onions thinly sliced (5 mm)50 g
-
spring onions cut in 3 cm pieces then halved lengthways40 g
-
garlic cloves8
-
kiwi fruit peeled, quartered1
-
soft brown sugar35 g
-
dark soy sauce60 g
-
sesame oil30 g
-
ground black pepper2 pinches
Rice and Assembly
-
water1000 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
white long grain rice300 g
-
sesame seeds for garnishing
-
spring onions thinly sliced (5 mm), for garnishing2
-
kimchi for serving
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
630 kcal /
2654 kJ
Białko
41 g
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
74 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Oil-free honey chicken wings
50 min
Korean Fried Chicken
3 godz. 10 min
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1 godz. 25 min
Katsu Pork with Slaw, Potatoes and Wasabi and Dill Dressing
50 min
Ayam Madu Berempah (Honey Spiced Chicken)
30 min
Curry Noodles with Pork
45 min
Korean Beef Sauté
1 godz. 25 min
Huli Huli Chicken with Macaroni Salad
1 godz. 20 min
Meatballs and Chilli Cheese Potatoes
1 godz.
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 godz. 45 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 min
Chicken Katsu Curry with Rice
1 godz. 40 min