Urządzenia i Akcesoria
Miso carbonara udon
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)pecorino cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
garlic clove1
-
spring onions (opcjonalnie) white and green part, cut in pieces, plus extra to garnish30 g
-
150 g guanciale, cut in pieces (2 cm)bacon cubes (2 cm)150 g
-
olive oil15 g
-
egg1
-
egg yolks3
-
shiro miso paste25 - 30 g
-
milk50 g
-
ground black pepper3 pinches
-
fresh udon noodles400 g
-
water for cooking noodles
-
sesame seeds (opcjonalnie) to garnish
-
dried chilli flakes (opcjonalnie) to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
924.8 mg
Białko
15.3 g
Kalorie
1929.7 kJ /
461.2 kcal
Tłuszcz
25.8 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
8.8 g
Węglowodany
38.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fusion Kitchen
14 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Nourishing Chicken Soup with Lotus Seeds, Yam & Chinese Barley
Brak ocen
Ginger Milk Curd
20 min
Lotus Leaf Buns with BBQ Pork
2 godz. 10 min
Japanese ramen noodle soup
1 godz. 50 min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 godz. 10 min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3 godz. 40 min
Nutty Passionfruit Pork Ribs
1 godz. 15 min
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1 godz. 25 min
Steamed Bak Choy, Chicken And Tomato Egg Drop Soup
30 min
Miso Carbonara Udon
25 min
Barley Ginkgo Nut Bean Curd Dessert
40 min
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20 min