Spaghetti alla Carbonara

Spaghetti alla Carbonara

4.2 166 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)
    40 g
  • pecorino (opcjonalnie) cut in pieces (3 cm)
    30 g
  • guanciale cubed (see tip)
    150 g
  • extra virgin olive oil
    15 g
  • medium egg
    1
  • egg yolks from medium eggs
    3
  • ground black pepper
    3 pinches
  • fine sea salt
    1 pinch
  • dried spaghetti
    320 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 716.8 kcal / 2999 kJ
Białko 24.2 g
Tłuszcz 42.2 g
Węglowodany 63.5 g
Błonnik 2.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...