Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (3 cm)
- 30 g pecorino, cut in pieces (3 cm)
- 150 g guanciale, cubed (see tip)
- 15 g extra virgin olive oil
- 1 medium egg
- 3 egg yolks, from medium eggs
- 3 pinches ground black pepper
- 1 pinch fine sea salt
- 320 g dried spaghetti
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2999 kJ / 716.8 kcal
- Białko
- 24.2 g
- Węglowodany
- 63.5 g
- Tłuszcz
- 42.2 g
- Błonnik
- 2.2 g
Alternatywne przepisy
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min
Sausage and Fennel Orzotto
50 min
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
20 min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 min
Ultimate Mac 'N' Cheese with Herb Crumb
1 godz. 10 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Sticky Sesame Chicken
40 min
Sous-vide Sausage Ragù
2h 25min
Spaghetti Carbonara
25 min
Spaghetti Carbonara
40 min
Gnocchi in Tomato Mascarpone Sauce, Broccoli Salad and Fruit Sorbet
30 min
Rosemary and Sea Salt Bread
1sa 55 dk