
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g d'oignons coupés en quatre
- 30 g d'huile d'olive
- 200 g de pommes de terre pelées en dés de 1 cm
- 120 g de jambon cru en lanières
- 170 g de poivrons en dés de 1 cm
- 5 œufs
- 4 pincées de piment d'Espelette (opcjonalnie)
- sel
- poivre moulu
- 500 g d'eau
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 307 kcal / 1281 kJ
- Białko
- 18 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Węglowodany
- 14 g