Spiralized Courgette with Shrimp and Lemon Sauce
TM6

Spiralized Courgette with Shrimp and Lemon Sauce

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 500 - 600 g courgette, ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit in the feeder
  • 40 g vegetable oil
  • 1 garlic clove
  • 250 g raw, medium-sized prawns, peeled, deveined
  • 2 garlic cloves
  • 50 g spring onion, cut in pieces
  • 2 - 3 pinches dried chilli flakes, to taste
  • 20 g freshly squeezed lemon juice
  • 40 g ponzu dressing
  • 2 - 3 pinches fine sea salt, to taste
  • 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
  • 1 tsp brown sugar
  • sesame seeds, white, for sprinkling

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
709.5 kJ / 169.6 kcal
Białko
10.7 g
Węglowodany
8.4 g
Tłuszcz
10.7 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Błonnik
1.9 g
Sód
652.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy