Urządzenia i Akcesoria
Spiralized Courgette with Shrimp and Lemon Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
courgette ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit in the feeder500 - 600 g
-
vegetable oil40 g
-
garlic clove1
-
raw, medium-sized prawns, peeled, deveined250 g
-
garlic cloves2
-
spring onion cut in pieces50 g
-
dried chilli flakes to taste2 - 3 pinches
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
ponzu dressing40 g
-
fine sea salt to taste2 - 3 pinches
-
ground black pepper to taste2 - 3 pinches
-
brown sugar1 tsp
-
sesame seeds, white for sprinkling
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
652.4 mg
Białko
10.7 g
Kalorie
709.5 kJ /
169.6 kcal
Tłuszcz
10.7 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
8.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Korean Spiralized Cucumber Salad
25 min
Baked Salmon with Spiralized Courgettes
30 min
Surimi Stick Salad
15 min
Thai Cucumber Salad
15 min
Radish, Carrot and Coriander Salad
15 min
Marmalade Margarita
5 min
Pork Tenderloin with Paprika Cream Sauce and Linguine
1 godz. 30 min
Caprese Omelette
30 min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 min
Sumac-spiced Houmous
5 min
Turmeric, Ginger and Black Pepper Detox Shot
3 godz. 10 min
Red Pepper and Tomato Soup
30 min