Avocado Pesto Orecchiette
TM6 TM5

Avocado Pesto Orecchiette

4.4 (113 ocen)

Składniki

  • water, for cooking pasta
  • 500 g orecchiette pasta
  • 1 ½ tsp fine sea salt
  • 20 g fresh basil leaves, plus extra roughly chopped for garnishing
  • 2 garlic cloves
  • 1 - 2 fresh red chillies, halved, deseeded (if desired), to taste
  • 60 g almonds
  • 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
    lub vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 2 avocados, ripe, cut in pieces, plus 1 avocado sliced (1 cm) for garnishing
  • 40 g freshly squeezed lemon juice
  • 50 g olive oil
  • 2 pinches ground black pepper

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2627 kJ / 628 kcal
Białko
20 g
Węglowodany
60 g
Tłuszcz
33 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy