Urządzenia i Akcesoria
Avocado Pesto Orecchiette
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
water for cooking pasta
-
orecchiette pasta500 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
fresh basil leaves plus extra roughly chopped for garnishing20 g
-
garlic cloves2
-
fresh red chillies halved, deseeded (if desired), to taste1 - 2
-
almonds60 g
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
avocados ripe, cut in pieces, plus 1 avocado sliced (1 cm) for garnishing2
-
freshly squeezed lemon juice40 g
-
olive oil50 g
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20 g
Kalorie
2627 kJ /
628 kcal
Tłuszcz
33 g
Węglowodany
60 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked Penne with Vegetables
1 godz. 5 min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan' (TM6 & TM5)
25 min
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55 min
Saffron Chicken Penne
30 min
Carrot Crêpes with Tomato Sauce
1 godz.
Baked Oatmeal Niçoise
40 min
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
45 min
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1 godz. 25 min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 godz.
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30 min
Spinach, Tomato And Cheese Lasagne
2 godz. 45 min
Creamy Broccoli Sauce
35 min