Urządzenia i Akcesoria
Avocado Pesto Orecchiette
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
water for cooking pasta
-
orecchiette pasta500 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
fresh basil leaves plus extra roughly chopped for garnishing20 g
-
garlic cloves2
-
fresh red chillies halved, deseeded (if desired), to taste1 - 2
-
almonds60 g
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
avocados ripe, cut in pieces, plus 1 avocado sliced (1 cm) for garnishing2
-
freshly squeezed lemon juice40 g
-
olive oil50 g
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20 g
Kalorie
2627 kJ /
628 kcal
Tłuszcz
33 g
Węglowodany
60 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25 min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan' (TM6 & TM5)
25 min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 min
Mushroom Parmentier
1 godz. 10 min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 min
Baby-friendly Butternut and Kidney Bean Quesadillas
45 min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30 min
Spinach, Tomato And Cheese Lasagne
2 godz. 45 min
Baked Penne with Vegetables
1 godz. 5 min
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
1 godz. 30 min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 min