Urządzenia i Akcesoria
Portobello Mushrooms with Chilli-cheese Topping
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
16 pieces
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
portobello mushrooms16
-
fresh red chillies halved, deseeded2
-
garlic cloves2
-
red onions halved100 g
-
fresh parsley leaves only25 g
-
cream cheese150 g
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)200 g
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
210 mg
Białko
7.8 g
Kalorie
551.4 kJ /
131.8 kcal
Tłuszcz
9.4 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
5.3 g
Węglowodany
5.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Low Carb Breakfast Frittata
40 min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35 min
Chicken and warm potato salad
55 min
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto
20 min
Pasta alla Nerano
40 min
Pollock in Champagne Sauce
Brak ocen
Spiced grilled chicken with carrot couscous
1 godz. 40 min
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1 godz.
Alpine Macaroni
45 min
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10 min
Shakshuka
50 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.