
Urządzenia i Akcesoria
Pennette allo zafferano e gamberetti
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni
Składniki
-
spicchio di aglio1
-
di olio extravergine di oliva45 g
-
di vino bianco, secco40 g
-
di gamberetti sgusciati200 g
-
di sale + q.b.1 cucchiaino
-
di pepe bianco, in polvere2 pizzico
-
di rucola50 g
-
acqua q.b. fino ad arrivare a 700 g di liquidi
-
di zafferano1 bustina
-
di pasta secca tipo mezze penne rigate350 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
452 kcal /
1891 kJ
Białko
18.4 g
Tłuszcz
14.3 g
Węglowodany
64.8 g
Błonnik
2.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Idee gustose
156 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria