Tortiglioni salmone e gamberetti

Tortiglioni salmone e gamberetti

3.5 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • di scalogno
    30 g
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di aglio
    1 spicchio
  • di gamberetti
    230 g
  • di trancio di salmone fresco a cubetti (1-2 cm)
    230 g
  • di brandy
    30 g
  • di acqua preferibilmente calda
    670 g
  • di sale
    1 ½ cucchiaino
  • di concentrato di pomodoro
    1 cucchiaio
  • di pasta secca, tipo tortiglioni di ottima qualità
    350 g
  • di erba cipollina fresca a pezzettini (0,5 cm)
    4 steli

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 500 kcal / 2092 kJ
Białko 30 g
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 64 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...