
Urządzenia i Akcesoria
Cozze in salsa di pomodoro piccante
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni
Składniki
-
di cipolle tagliate a metà120 g
-
spicchio di aglio1
-
di olio extravergine di oliva85 g
-
di peperoncino in polvere + q.b.½ cucchiaino
-
di cozze, fresche, pulite o da pulire intere con il guscio1000 g
-
di polpa di pomodoro a pezzi in scatola o fresca200 g
-
di vino bianco, secco100 g
-
di sale1 pizzico
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
257 kcal /
1076 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
22 g
Węglowodany
4 g
Błonnik
1.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cucina mediterranea
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria