
Urządzenia i Akcesoria
Pennette allo zafferano e gamberetti
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni
Składniki
-
di aglio1 spicchio
-
di olio extravergine di oliva + q.b.45 g
-
di vino bianco, secco40 g
-
di gamberetti sgusciati200 g
-
di sale + q.b.1 cucchiaino
-
di pepe1 pizzico
-
di rucola spezzettata con le mani50 g
-
di acqua circa600 g
-
di sale1 cucchiaino
-
di zafferano in polvere1 bustina
-
di pasta secca tipo mezze penne rigate350 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
452 kcal /
1891 kJ
Białko
18 g
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
65 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pasta
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria