
Urządzenia i Akcesoria
Conchiglie al sugo di cavolfiore in bianco
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni
Składniki
-
di Parmigiano a pezzi (2-3 cm)30 g
-
di acqua600 g
-
di sale1 cucchiaino
-
di cavolfiore le cimette a pezzi piccoli350 g
-
di pasta secca, tipo conchiglie320 g
-
di olio extravergine di oliva50 g
-
di aglio1 spicchio
-
peperoncino rosso piccolo1
-
olive nere, denocciolate20
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
443 kcal /
1853 kJ
Białko
15 g
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
60 g
Błonnik
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pasta
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria