Conchiglie al sugo di cavolfiore in bianco

Conchiglie al sugo di cavolfiore in bianco

4.3 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • di Parmigiano a pezzi (2-3 cm)
    30 g
  • di acqua
    600 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di cavolfiore le cimette a pezzi piccoli
    350 g
    350 g di broccoli, le cimette a pezzi piccoli
  • di pasta secca, tipo conchiglie
    320 g
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • di aglio
    1 spicchio
  • peperoncino rosso piccolo
    1
  • olive nere, denocciolate
    20

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 443 kcal / 1853 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 60 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...