Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di acqua
- 700 g di polpo fresco intero
- 400 g di patate, pelate e a pezzi (3-4 cm)
- 1 mazzetto di rucola, lavata e asciugata
-
250
g di pomodori datterino a metà
lub 250 g di pomodori ciliegino a metà - 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco, in polvere
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 2 cucchiai di aceto balsamico
- Wartości odżywcze
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 4949 kJ / 1183 kcal
- Białko
- 85.7 g
- Węglowodany
- 82.9 g
- Tłuszcz
- 58.8 g
- Błonnik
- 10.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Caffè freddo
2 Std. 15 Min
Orata al sale
40 min
Insalata di mare
Nenhuma avaliação
Polpette di melanzane
45 min
Ragù di carne alla bolognese
1j 30 mnt
Focaccia con acciughe
Nenhuma avaliação
Pollo ai peperoni
1h 5 min
Rollè di tacchino con pesto di piselli alla menta
Nenhuma avaliação
Salmone con salsa al mango, taccole e carote
1 Std.
Focaccia al rosmarino
2 Std. 30 Min
Insalata di fagiolini con pancetta
40 min
Orata in crosta di sale
35 min