
Urządzenia i Akcesoria
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni
Składniki
-
di acqua500 g
-
di polpo fresco intero700 g
-
di patate pelate e a pezzi (3-4 cm)400 g
-
di rucola lavata e asciugata1 mazzetto
-
di pomodori datterino a metà250 g
-
di sale1 pizzico
-
di pepe bianco, in polvere1 pizzico
-
di olio extravergine di oliva50 g
-
di aceto balsamico2 cucchiai
Wartości odżywcze na 4 porzioni
Kalorie
1183 kcal /
4949 kJ
Białko
85.7 g
Tłuszcz
58.8 g
Węglowodany
82.9 g
Błonnik
10.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Idee gustose
156 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria